Сайт підтримує адаптивний дизайн, для збільшення розміру елементів можна використовувати масштабування браузера (ctrl + '+')
Скинути стилі
Колір шрифту та фону
Нормальний
Високий контраст
Інверсія
Розмір шрифту
Нормальний
Великий
Дуже великий
Міжрядковий інтервал
Нормальний
Великий
Дуже великий
Інтервал між літерами
Нормальний
Великий
Дуже великий
Зображення
Увімкнено
Чорно-білі
Приховано
Використовувати шрифт
З засічками
Без засічок
Меню
Харчування
17 січня
ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ
ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ...
17 січня
ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ
ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ...
18 жовтня
ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ
...
14 жовтня
Меню ГПД
...
19 лютого
Обґрунтування технічних та якісних характеристик, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості по предмету закупівлі - Послуги з організації харчування учнів пільгових категорій
ТНВК ШЕЛ №9 інформує про проведення процедури відкритих торгів з особливостями на...
03 січня
Обґрунтування технічних та якісних характеристик, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості по предмету закупівлі - Послуги з організації харчування учнів пільгових категорій
ТНВК ШЕЛ №9 інформує про проведення процедури відкритих торгів з особливостями на...