ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ
ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ
(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))
1. | Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія |
|
2. | Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності) | Послуги з організації харчування учнів пільгових категорій (ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник»: код - 55510000-8 Послуги їдалень ) |
3. | Ідентифікатор закупівлі: | UA-2025-01-17-015743-a |
4. | Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі | Технічні і якісні характеристики предмету закупівлі розроблено згідно:
|
4.1. | Обґрунтування розміру бюджетного призначення |
|
4.2. | Очікувана вартість предмета закупівлі | 1 172 500, 00 грн з ПДВ |
4.3 | Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі. | Розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі здійснено на підставі моніторингових даних з надання подібних послуг на платформі Prozorro. |
5. | Процедура закупівлі | Відкриті торги з особливостями |